| |

Vedenalaiset Seikkailut Suomessa: Parhaat Sukelluskurssit ja Vinkit Uusille Sukeltajille

Kirjoittanut: Elena Gushchina, oceanbreath.fi

Tervetuloa Suomen vedenalaiselle seikkailulle! Etsitkö tapaa laajentaa sukellustaitojasi ja sukeltaa Suomen upeissa vesissä? Tutustu huippukursseihimme, jotka auttavat sinua saavuttamaan uusia syvyyksiä ja nauttimaan ainutlaatuisista sukelluskokemuksista:

  1. Advanced Open Water Diver (AOWD): Tällä kurssilla pääset sukeltamaan syvemmälle ja haastavampiin kohteisiin. Se on seuraava askel matkallasi kohti kokeneempaa sukeltajaa. Linkki kurssiin: https://arcticdivers.fi/en/product/laitesukelluksen-jatkokurssi-padi-advanced-open-water-diver-aowd/
  2. Dry Suit Diver (Kuivapukusukellus): Suomen vesissä vallitsevat usein kylmät olosuhteet, mutta tämä kurssi opettaa sinulle kuivapuvun käytön ja auttaa pysymään lämpimänä ja mukavana sukeltaessasi. Linkki kurssiin: https://arcticdivers.fi/product/kuivapuku-erikoiskurssi-padi-dry-suit-diver/
  3. Peak Performance Buoyancy (Nosteenhallinnan erikoiskurssi): Opi hallitsemaan nosteesi täydellisesti ja nauti sulavammista ja energiatehokkaammista sukelluksista. Linkki kurssiin:https://arcticdivers.fi/product/nosteenhallinta-erikoiskurssi-padi-peak-performance-buoyanc/
  4. Ice Diver (Jääsukeltaja): Suomen järvien ja jokien alla piilee lumoava maailma. Tämä kurssi antaa sinulle tarvittavat taidot turvalliseen jääsukellukseen. Linkki kurssiin: https://arcticdivers.fi/product/jaasukellus-erikoiskurssi-padi-ice-diver/
  5. Enriched Air Diver (Nitrox): Pidennä sukellusaikaasi ja lisää turvallisuutta sukeltamalla nitroxilla. Linkki kurssiin: https://arcticdivers.fi/product/nitrox-erikoiskurssi-padi-enriched-air-diver/

Jos et vielä ole sukeltaja, tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa tämä jännittävä harrastus helposti. Voit tulla sukelluskokeiluun, jossa ammattitaitoinen ja kokenut ohjaaja esittelee sinut sukelluksen maailmaan. Halutessasi voit myös aloittaa peruskurssin Open Water Diver heti. Peruskurssi mahdollistaa kurssin integroinnin niin, että voit harjoitella altaassa, jopa kylmemmän kauden aikana, ja jatkaa avovesiosuuden suorittamista keväällä tai tehdä OWD (Open Water Diver) – ja kuivapukukurssit integroituna, jolloin molemmat kurssit voi suorittaa ennen jäätä tai jään sulattua.

Lisäksi tarjoamme pro-tason kursseja, kuten Rescue Diver, Divemaster ja PADI AI (Assistant Instructor) sekä sukelluskouluttaja -kurssit. Nämä kurssit avaavat oven sukellusammattilaisuuteen ja mahdollistavat oman sukelluskouluttajan uran. Jos tämä houkuttelee sinua, älä epäröi ottaa yhteyttä ja käynnistää matkasi kohti haaveilemaasi sukelluskouluttajan uraa! Lisäksi voit tutustua Arctic Divers Dive Centerin Elenan inspiroivaan tarinaan PADI-blogissa, jossa hän kertoo omista kokemuksistaan IDC-kurssista ja IE-kokeestaan, sekä siitä, mikä auttoi häntä löytämään tasapainon IE-kokeisiin valmistautumisen aikana. Voit lukea hänen tarinansa täältä: Conquering the PADI Instructor Examination: One Diver’s Trials and Triumphs.

Valmistaudu unohtumattomaan sukellusseikkailuun Suomen raikkaiden vesien syvyyksissä! Kysymys sinulle: Mikä näistä sukelluskursseista kiinnostaa sinua eniten, tai oletko jo suorittanut jonkin niistä? Kerro meille kommenteissa alla!

Kirjoittanut: Elena Gushchina, oceanbreath.fi

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa