MEISTÄ

MEISTÄ

Sukellus on ollut intohimomme jo vuosien ajan. Olemme jokainen omilla poluillamme kehittäneet itseämme niin Suomessa kuin ulkomaillakin sukelluksen parissa, kunnes päädyimme työskentelemään yhdessä. Sukellusyhteisöstämme on muodostunut perhe, ja uudet sukeltajat – niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin – ovat tervetulleita oppimaan ja harjoittelemaan sukellusta.

MEIDÄN MISSIO

Kurssimme ovat standardien mukaisia, ja asiakkaiden turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme ottamaan jokaisen tarpeet ja toiveet huomioon niin, että sukellus olisi jokaiselle positiivisesti mieleenpainuva kokemus, turvallisuudesta tinkimättä.

MEIDÄN VISIO

Rento ilmapiiri on meille tärkeää. Arctic Divers Dive Centerissä pidämme huolen siitä, ettei ketään painosteta veteen, ja ymmärrämme, että jokainen oppii omaan yksilölliseen tahtiinsa. Tahdomme opettaa asiakkaita heidän rajansa huomioon ottaen – ja edetä näin yhdessä kohti onnistumisen kokemuksia.

MEIDÄN TIIMI

Tutustu meihin tästä!

MIKSI VALITA MEIDÄT

Meitä yhdistää rakkaus veteen ja vedenalaiseen maailmaan. 

Tuomme yhteen sukelluksen kautta ihmisiä, jotka jakavat kiinnostuksen lajiin, aloittelijoista kokeneisiin alan harrastajiin.

Tarjoamme laadukasta koulutusta, välinehuoltoa ja -vuokrausta sekä muita sukellukseen liittyviä aktiviteettejä ja järjestämme yhteisiä sukellusleirejä ja -reissuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin

 

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ

  1. Sukellus on harrastus, joka vaatii tarvittavia taitoja ja jatkuvaa harjoittelua. Tarjoamiemme sukelluskurssien tai -kokeilujen kautta varmistamme, että vedessä on turvallista olla, kouluttajien jatkuvan valvonnan alla. Koskaan ei pidä sukeltaa yksin!
  2. Tule sukeltamaan vain, mikäli terveydentilasi sallii sen. Varmistamme tämän kuitenkin aina ennen sukellusta kysymyslomakkeella. Sairaana ei saa sukeltaa!
  3. Arctic Divers Dive Center pitää hyvää huolta hygieniasta. Laitteet puhdistetaan asiaan kuuluvalla tavalla jokaisen käyttökerran jälkeen.
  4. Uimataito ei ole välttämätön, jos toiveenasi on kokeilla sukellusta. Kurssin suorittamiseen uimataito kuitenkin vaaditaan.
  5. Ole rohkeasti kouluttajiimme yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää. Tyhmiä kysymyksiä ei ole!