Arctic Divers Dive Center 1-Year Anniversary

Kiitämme teitä kaikkia onnitteluista ja teidän jokaisen ansiosta meidän ja ADDC -perheemme upeasta ja iloisesta 1 vuotis sukelluskeskuksen ja -koulun synttärijuhlasta! Tänään oli lämpimiä halauksia, rantapohjaa puhdistavia sukelluksia, kuivapukukursseja, saunomista, grillaamista, meidän super samovaarimestarin maailman parasta teetä maailman ihanimpien kakkujen kanssa (kiitos Dalia ja Rupert teidänkin maailmaan parhaimmasta kakusta!). Päivän kruunasi kauniisti vielä Inessan kitaran soitto, sydämelliset laulut ja koskettava ääni. Ei voitu parempaa toivoa, kiitos ikimuistoista päivästä!

Ja meillä on UUTISIA!

Arctic Divers Dive Center on iloinen voidessaan ilmoittaa uudesta yhteistyöstä sukellusvarustevalmistajien kanssa! Tämän ansiosta Arctic Divers on nyt virallinen Ursuit- ja Apeks -tuotteiden jälleenmyyjä, ja voimme tarjota laajan valikoiman laadukkaita tuotteita. Päivitämme verkkokauppaamme, joten voit käydä tutustumassa uusiin tuotteisiin. Jos et kuitenkaan löydä vielä tarvitsemaasi, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin, jotta voimme räätälöidä sinulle sopivat kaupat. Olemme myös iloisia voidessamme kertoa, että lisäämme pian valikoimaamme muitakin huippumerkkejä. Kiitos, että valitset Arctic Divers Dive Centerin sukellusvarusteidesi hankintaan!

Lisäksi meillä käynnistyvät maailmassa jo suuren suosion saavuttaneet PADI MERMAID -kurssit! Voit ilmoittautua vaikkapa saman tien.

Saimme uuden hallivuoron Kilon uimahallissa keskiviikkoiltaisin! Meillä näin on käytössä uimahalli myös kesällä! Tiedustele vapaita paikkoja. Kevään aikana järjestämme siellä Junior Open Water Diver ja Divemaster -kurssit.

Ja muistutamme, että marraskuun 2023 lopussa olemme ADDC-tiiminä mukana DTF-sukellusmatkalla Egyptissa! Olet tervetullut mukaan sukeltajana, tai suorittamaan peruskurssin avovedet tai muita kursseja, tai muuten vaan ei-sukeltajana! Lisätietoa löydä sivuiltamme.

Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Tervetuloa vaan mukaan ADDC-perheeseemme ja sukellusaktiviteetteihimme! Jokainen teistä on meille tärkeä ja pyrimme olemaan ystävinä teille sukellusmaailmassa!

Kiitämme myös yhteistyökumppaneitamme ja ystäviämme. Kiitos myös Rupert Simon ja Dalia Simon arvokkaasta panoksestanne. Teidän avullanne syvennämme sukellusmaailmaamme vielä entisestään tiedesukelluksen kautta.

Sydämellisesti,

ADDC- tiimi

Arctic Divers Dive Center

Inspiroidu:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa