PADI Mermaid -pyrstösukelluskurssit

Maailmalla suositut PADI Mermaid -pyrstösukelluskurssit ovat rantautuneet Suomeen!

Mermaid diving, eli pyrstösukellus, yhdistää vapaasukelluksen ja vedenalaisen fantasiamaailman.

Pääosassa on sulava ja rento liikkuminen monoräpylän avulla. Pyrstösukelluksessa pääsee toteuttamaan luovuuttaan, rentoutumaan, ylittämään itsensä, pääsemään eroon veteen liittyvistä peloista, tutustumaan uusiin ihmisiin, pitämään hauskaa ja kokemaan täyden vapauden liikkua painottomana. Tunnelmaan voi heittäytyä pukemalla monoräpylän lisäksi merenneidolle tai -miehelle sopivan asun.

PADI Basic Mermaid -kurssi on loistava tapa aloittaa pyrstösukellusharrastus ja käynnistää matka kohti haastavampia ja näyttävämpiä vesitaitoja. Kurssilla käydään läpi olennaiset asiat sukellusfysiikasta, -fysiologiasta ja pyrstösukellustaidoista, jotka luovat vankan perustan edistyneempien taitojen kehittämiselle turvallisesti. Oppimistavoitteet saavuttaneet merenneidot ja -miehet saavat itselleen kansainvälisesti tunnustetun, virallisen merenneito-sukellusluokituksen: PADI Basic Mermaid.

Ennakkovaatimuksena kurssille on 25 metrin uimataito ja kolmen minuutin kellunta ilman apuvälineitä. Alaikäraja on 6 vuotta. Lisäksi osallistujan tulee täyttää sukeltajan terveysselvityslomake ja tarvittaessa hankkia lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.

Kurssilla tarvittavat välineet:

1. Monoräpylä ja halutessasi pyrstö

2. Maski ja snorkkeli

3. Stereoräpylät eli tavalliset (vapaasukellus)räpylät

4. Jos käytät märkäpukua tai neopreenipyrstöä, ota mukaan painovyö ja kevyitä painoja

Kurssin hintaan kuuluu:

  • teoriaopetus n. 1 h
  • allasharjoitukset  2 h
  • vakuutus kurssisukellusten ajaksi
  • PADI:n sukellusluokitusmaksu
  • Monoräpylän ja pyrstön laina kurssille. Monoräpylä sopii EU 35-40,5 kokoiseen jalkaan. Pyrstöjä on aikuisten kokoja XS-XL. Jos sinulta löytyy pyrstö omasta takaa, voit osallistua kurssille myös sillä.

Kouluttajana kurssilla on PADI Mermaid Instructor Anna Tomppo. Annalla on yli kymmenen vuoden kokemus myös laite- ja vapaasukelluksesta sekä suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkärin koulutus. 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa