MATKAMESSUT 2023 – Sukelluskokeilun arvonta

Kiitokset kaikille Matkamessuilla osastolla luonnamme vierailleille! Vierailijoita riitti koko messujen ajan ja kaikkien kanssa oli erittäin mukava jutella. Toivotamme kaikki osastolla vierailleet ja muutkin tervetulleeksi ensiapukursseille, sukelluskursseille sukelluskokeilusta ja peruskursista kouluttajakurssiin tai vuokramaan / huoltamaan sukellusvarusteita.

Osastolla pidettyyn sukelluskokeilun arvontaan osallistui huikea määrä kävijöitä, melkein kaksi sataa. Onni suosi seuraavia henkilöitä; Saija N., Joni V. ja Nina K.. Onneksi olkoon! Voittajille on lähetetty tieto voitosta sähköpostilla. Kiitos yhteistyöstyöstä Dive Travel Finland, joka arvoi messuarvonnassa 475 euron arvoisen Arctic Divers Dive Center:n laitesukelluksen peruskurssin tai valinnaisesti matkalahjakortin samasta arvosta matkallaan. Messuarvonta suoritettu ja osallistuneille infottu.

Suuren kiinnostuksen vuoksi päätimme arpoa lisää sukelluskokeilun voittajaa uutiskirjeemme rekisteröityneiden kesken tammikuun 2023 loppuun. Voittaja infotaan sähköpostilla. Postituslistalta on mahdollisuus poistua helposti. Mikäli olet jo uutiskirjeemme tilaaja, voit silti osallistua arvontaan. Yksi henkilö voi osallistua vain kerran/yhdellä sähköpostiosoitteella (henkilökohtainen). Jos olet jo sukeltaja, ja haluat antaa lahjakortin lahjaksi, ole hyvä ja ilmoita meille piakkoin jos onni suosii, kenen nimiin voitettu lahjakorttisi varataan. Lahjakortti on voimassa 12kk. Kaikki uutiskirjeen tilaajat ovat mukana arvonnassa.

arcticdivers.fi

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Tilaajana olet aina ajan tasalla uusimmista uutisista, tapahtumista ja sisällöstä.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa