Tule PADI sukelluskouluttajaksi, Divemasteriksi tai Rescue Diveriksi!

Making the Jump from Passion to Pro✨

Tule PADI sukelluskouluttajaksi, Divemasteriksi tai Rescue Diveriksi!

OWD- ja AOWD-kurssit keskittyvät sukeltajan taitoihin, kykyihin ja sukellusympäristöihin. Rescue-kurssi, josta jatketaan, laajentaa sukeltajan ajatusmaailmaa ja antaa valmiudet sukeltaa entistäkin turvallisemmin, huomioiden myös muiden sukeltajien turvallisuuden. Kurssilla suoritat myös vaaditun elvytys- ja ensiapukurssin, jollei sinulla ole sellaista jo voimassa.

Divemaster-kurssille pääset rescue-sukeltajana, kun olet vähintään 18 ja suorittanut elvyytys- ja ensiapukurssin edellisen 24kk aikana, olet terve (lääkärilausunto viimeistään 12kk aikana) ja kun sinulla on 40 kirjattua sukellusta ennen kurssin aloittamista.

Divemaster on tutummin sukellusopas, ja tässä yhdessä voit suorittaa myös Discover Scuba Diving Leader -kurssin, joka antaa valmiudet pitää sukelluskokeiluja ja joitakin kursseja avustaen sukelluskouluttajaa.

Seuraavaksi on aika siirtyä sukelluskouluttajan kurssille (PADI IDC).

Jos sukeltaminen on intohimosi ja haluat voida työskennellä sen parissa ympäri maailmaa eläen sukeltajan unelmaa, suosittelemme IDC-kurssin suorittamista. Kouluttajana saat sukellusryhmien opastuksen lisäksi opettaa sukelluskursseja.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin! Ota yhteyttä jo tänään, sillä mm. Rescue Diver -kurssi on juuri alkamassa (pe 14.10.).

info@arcticdivers.fi

Whatsapp:

+358405174582 (A-P)

+358409628078 (Elena)

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa