Sukellusleiri Vennukanniemessä

Make a Wish, when you meet Arctic Divers! Vuorovaikutus tässä unelmatiimissä parantaa elämää automaattisesti kaikissa sen ilmenemismuodoissa! Todistettu!

Hey… Arctic Divers! What an amazing dive weekend we truly enjoyed spending time with you guys! Thank you everyone, our Arctic Divers Dive Center diving camp was so cheerful, heartful, fun and truly in diving family style, like always and because of YOU!

Suuret kiitokset paikalliselle sukellusseuralle Sukellusseura Vesikot ry ja Terolle! Suuret kiitokset Verlan mökit, saimme myös teidän ansiosta leirimme onnistuneeksi! Ollaan saunattu, grillattu ja nautittu vielä kesäisestä illasta rannalla upeissa maisemissa.

Meitä oli 17 + vieraat. Sukellukset tapahtuivat Vennukanniemessä. Vesikoilla voi tiedustella portin avaimet. Sukelluskohteessa löytyy platformi, veneita, virtauksia, kaloja, simpukoita ja rapuja. Hyvä näkyvyys. Max syvyys 15m. Suosittelemme yöpymään Venlan mökeissä, joihin on vain 5min ajomatka Vennukasta.

Tervetuloa mukaan meidän aktiiviseen toimintaan! Tutustu meihin ja palveluihin – arcticdivers.fi. Vastaamme mielellämme aina kaikkiin kysymyksiin.

Yours,

ARCTIC DIVERS

Katso video sukellusleiriltämme 3.-4.9.2022!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa