| | |

Hylkysukelluspäivä Hangossa / Wreck diving Day in Hanko 15.-16.7.2024

Oletko kiinnostunut sukelluksesta Hangossa heinäkuun 15. tai 16. päivä? Hanko tarjoaa upeita sukellusmahdollisuuksia kesäisin, ja heinäkuu on erityisen suosittu aika sukeltajien keskuudessa. Arctic Divers Dive Center järjestää sukelluksen eri kohteisiin Hangossa (hylkypuisto, keulakuva tai rantasukellus). Jos olet kiinnostunut osallistumaan sukellusretkelle Hangossa, olisimme kiitollisia, jos vastaisit pikaisesti lyhyeen kyselyyn. Mikäli vastaat “kyllä”, lähetämme lisätietoa sukelluskohteista ja hinnoista. Kiitos!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Kiinnostaako Hangossa sukeltaminen? / Are you interested in a dive trip to Hanko?
Kumpi päivä kiinnostaa enemmän? / Which date is better for you?

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa