Jään alla

Kirjoittanut: Elena Gushchina, oceanbreath.fi

Jään alla on hyvin kaunista ja rauhallista. Veden alla oleva maailma on monin tavoin hyvin erilainen kuin maanpäällinen maailma, ja jään alla tämä voi olla erityisen ilmeistä. Kun sukellat jäisen veden alle, voit nähdä kristallinkirkkaan veden läpi ja havaita kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia jäämuodostelmia. Jään alla on usein hiljaista ja rauhallista, koska jään läpi ei kulkeudu ääniä samalla tavalla kuin ilmassa. Tämä voi luoda erittäin meditatiivisen ja rentouttavan tunnelman, joka voi auttaa ihmisiä rentoutumaan ja keskittymään hetkeen. On tärkeää kuitenkin muistaa, että jääsukellusta voi harrastaa vain asianmukaisen koulutuksen ja turvallisuusohjeiden mukaisesti ja käyttää asianmukaisia ​​varusteita. Lisäksi jääsukellus voi auttaa ihmisiä kokeilemaan omia rajojaan ja ylittämään pelkojaan. Kun selviät haasteesta, voit tuntea ylpeyttä itsestäsi ja saada lisää itseluottamusta. Nämä tunteet voivat myös lisätä onnellisuutta ja hyvinvointia.

Jos olet kiinnostunut jääsukelluksesta, Arctic Divers Dive Center on luotettava ja kokenut sukelluskoulu, joka voi tarjota asianmukaisen koulutuksen ja varmistaa turvallisuutesi.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: info@arcticdivers.fi .

Meillä käy maksuvälineenä myös Epassi, Edenred ja Smartum.

P.S. Voit aloittaa / tulla mille vaan kurssille aina vaikka saman tien ilman erillistä kurssiaikataulua, sillä järjestämme kursseja aina kysynnän mukaan, ryhmissä tai yksilöllisesti.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa