DIVERSNIGHT 2022 by ADDC

Awesome, wondeful, unforgettable, the best ever DIVERSNIGHT 2022 night!

Kiitos kaikille mukana olleille! Meitä oli 19 yhteensä (Arctic Divers ja Finnair sukeltajat), josta 15 oli vedessä! Vesi 10°, vedestä tultua oli satanut ihanaa räntää, mutta meitä odotti tuotu sauna, grilli, samovaaritee, kakku totta kai ja aivan mahtava hauska ja rento porukka! Tänään juhlimme Diversnight 2022, sukelluskeskuksemme 5 TÄHDEN luokitusta, Netan ja Evgenin synttäreitä sekä Finnair suketajien P2 oppilaan luokitusta! Onnittelut vielä kerran kaikille ja iso halaus mahtavasta ja onnistuneesta illasta jokaisen teidän ansiosta! Diversnight 2022!

Ilmoittaudu jo nyt Arctic Divers Diversnight 2023 tapahtumaan, joka on 4.11.2023 klo 20:23!

info@arcticdivers.fi

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa