OLEMME MEDIASSA

Lue meistä tai meidän omat artikkelit mediassa. Ota yhteyttä myös haastattelun merkeissä tai kysy yhteistyöstä.
 

FYYSINEN MEDITAATIO

“Energia materiaa tärkeämpi. Näyttää siltä, että puhdas tietoisuus tulee esiin, kun on yhteydessä veden kanssa. Se ikään kuin vie mielen mennessään niin syvälle tietoisuuden tilaan, että keho yllättäen tuntuu “haalistuvan” fyysisen ilmentymänsä taustalle.

Hetkeksi tulee mieleen luoda jotain tässä syvän rentoutuneisuuden tilassa. Visualisoida ja tuoda näkyviin näkymättömästä maailmasta tiivistämällä jotain sen omalla energialla ja tunnetasolla. Mutta ei. Veden alla kaikki visualisointi yhtäkkiä näyttää tarpeettomalta. Ykseys kaiken olemassa ole van kanssa tulee etusijalle. Energia näyttää tärkeämmältä kuin materia.

Hämmästyttävää. Tähän ei voi kyllästyä. Tuntuu mahdottomalta lakata nauttimista sukeltamisesta.”

Lue koko juttu:
Sielun Peili 1/2021
“Fyysinen meditaatio”
Elena Gushchina (lol2o)

SAMASSA KVANTTI “ULOTTUVUUDESSA” UNELMAELÄMÄN KANSSA

Tuulia @tultsi ja Elena @lol2o pääsivät paikallislehteen Kostamuksessa Elenan lomailemassa kotikaupungissaan. Juttua on tehty Elenan uudesta kirjasta “Ulottuvuus”, mutta myös hänen elämästään Suomessa pinnalla, sekä veden alla.

Uusi Elenan kirja kertoo tietoisesta energian tasosta elämän eri ulottovuuksissa pohjaten kvanttifysikkaan ja hänen omiin kokemuksiin. Kirja on myynnissä venäjäksi sähköisessä muodossa jo nyt ja tulossa syksyllä myös englanninkielisenä.

Koko juttu on luettavissa täällä.

Ota yhteyttä