PALVELUT

Tarjoamme seuraavat palvelut

SUKELLUSKOKEILUT

Laitesukelluskokeilut sopivat heille, jotka ovat kiinnostuneet lajista, mutta eivät ole välttämättä koskaan kokeilleet, miltä tuntuu hengittää veden alla. Kokeiluun kuuluu lyhyt alustus turvallisuuskysymyksistä ja muutama näihin liittyvä harjoitus altaassa ennen itse sukellusosuutta. Kokeilun aikana asiakkaan ei tarvitse osata suorittaa mitään, ja kouluttaja on tarvittaessa jatkuvassa fyysisessä kontaktissa asiakkaaseen koko kokeilun ajan. Sukelluskokeilu ei ole kurssisuoritus, eikä siihen sisälly koetta. Tarjoamme laitesukelluskokeilua yhdestä henkilöstä ryhmiin. Tarjoamme myös sidemount- ja kuivapukusukelluskokeiluja.

SUKELLUSKURSSIT

PERUSKURSSIT:

JATKOKURSSIT:

ERIKOISKURSSIT: 

*** Kysy lisää, jos joku kurssi ei löydy verkkokaupastamme.

Lsätietoja löytyy täältä:
https://www.padi.com/padi-courses/padi-course-catalog

ENSIAPUKURSSIT

Ensiaputaidot kuuluvat osana turvalliseen sukeltamiseen. Meidän kanssa voit suorittaa EFR (“Emergency First Responder”) tai DAN:in ensiapupätevyydet (DAN BLS+D + O2)

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi lahjakortti, jonka ystäväsi voi käyttää sukelluskokeiluun.

VARUSTEHUOLLOT

Varusteet pitää olla kunnossa ja huollettuina koko ajan, koska se on osa turvallista sukeltamista. Meidän kautta voit huollattaa hengitysventtiilisi tai leimauttaa pullosi. Leimausväli Suomessa on 10 vuotta.

VARUSTEVUOKRAUS

Aina ei ole mielekästä ostaa omia varusteita, tällöin ne voi vuokrata. Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset. Autamme sinua löytämään sopivan vausteen akuuttiin tarpeeseen.

SUKELLUSREISSUT- JA LEIRIT

Lähde kanssamme sukeltamaan uusiin paikkoihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Jos mielessäsi on joku uusi kohde jonne haluaisit, niin järjestetään sinne yhteinen reissu. Toimimme yhteistyössä sukellusmatkojen järjestäjien kanssa.

SUKELLUSPULLOJEN TÄYTÖT

Meillä onnistuu niin 200bar kuin 300bar täytöt. Ole yhteydessä meihin, niin sovitaan täyttöaika.

ETSINNÄT JA NOSTOT SEKÄ RANNIKON SIISTEYS

Jos jotain putoaa veteen ja haluat saada sen sieltä ylös, niin me autamme. Pienimuotoiset etsinnät ja nostot sekä ranta-alueiden puhdistukset onnistuvat kauttamme.

TV & MAINOSTOIMINTA

Jos jokin TV-sarjan tai mainoksen kohtaus tapahtuu vedessä, niin olemme tarvittaessa mukana toteuttamassa kuvausta ja turvaamassa toimintaa.

***MEILLÄ KÄY MAKSUVÄLINEENÄ MYÖS EPASSI, EDENRED, EAZYBREAK JA SMARTUM!

PYYDÄ TARJOUS