Sukelluskokeilu – Kuivapuku – Dry Suit Orientation

140,00 

Kuivapukusukelluskokeilu kouluttajan kanssa. Valitse valikosta, käytätkö omia varusteitasi vai tarvitsetko varustesetin lainaan, sekä märkä- tai kuivapukua. ***Säiliöt ja täytöt sisältyvät hintaan. Varusteiden nouto ja säiliöiden täyttö tapahtuvat osoitteessa Hakaniemenkatu 5, Helsinki (sovittuna ajankohtana).

***Säiliöt ja täytöt kuuluvat hintaan

Addon Details
Sukelluskokeilu - Kuivapuku - Dry Suit Orientation 140,00 
Subtotal
Wishlist

Kuvaus

Paleletko helposti? Tahtoisitko sukeltaa avovedessä ympäri vuoden? Kuivapukusukelluskokeilussa voit kokeilla, miltä tuntuu sukeltaa veden alla kastumatta lainkaan ja miltä erilaisissa varusteissa sukeltaminen tuntuu. Kouluttaja valvoo kuivapukusukellusta koko kokemuksen ajan.

Lisätietoja

Sukelluskurssiin osallistujan täytyy olla täysin terve. Ennen sukellusta jokaisen tulee täyttää PADIn terveysselvityslomake ja sukellukseen voi tulla ilman lääkärin lausuntoa vain, jos jokaisen kysymykseen on vastattu “Ei“. Terveysselvitykseen voit tutustua täällä. Tutustu myös PADI Riski- ja Vastuu lomakkeeseen, jonka täytetään myös aina ennen sukellusaktiviteetteja.

Kysy lisätietoja kurssin aikatauluista ja kuinka voit varata paikkasi. Ota huomioon, että ilmoittautumiset ovat sitovia, ja sinun on suoritettava kurssimaksu etukäteen varmistaaksesi paikkasi.

Jokaisella jatko- tai erikoiskurssin osallistujalla on oltava oma sukellusvakuutus. Suosittelemme DAN vakuutuksen, jonka voi hankkia esim. täältä: https://arcticdivers.fi/product/dan-sukellusvakuutus/.

Sukellusvarusteet kurssien ajaksi

On erittäin suositeltavaa omistaa kaikki omat sukellusvarusteet, koska henkilökohtaisten varusteiden tuntemus parantaa yleisiä sukellustaitoja. Kuitenkin kaikki varusteet ja ilmasäiliöitä on tarvittaessa mahdollista lainata kurssin sukelluksille. Muista lisätä tarvittavat varusteet valikosta.

Peruutus

Kurssiin osallistumisen voi ilman lääkärintodistusta peruuttaa 24h ennen tapahtumaa ilman peruutuskuluja. Myöhässä peruutetusta sukellussesiosta peritään 40€.

Erityistoiveet

Jos sinulla on toiveita tietystä kurssi- tai kokeiluaikataulusta, ryhmäkokoonpanosta tai yksityisopetuksesta, olethan yhteydessä info@arcticdivers.fi, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti.

Sukelluskurssien kustannukset

Sukelluskurssit eivät kata kuljetuksia sukelluskohteisiin, pysäköintikustannuksia, mikäli normaalikokoiset varusteet eivät sovi, terveyskyselyn mahdollisia kustannuksia tai ruokailuja ja juomia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.