| | | |

ADDC Elenan Tarina PADI Blogissa: Vedenalaisen Videokuvaajan Elämäntyyli Aaltojen Alla

Lue Arctic Divers Dive Centerin Elena Gushchinan, oceanbreath.fi kirjoittama inspiroiva tarina Janne Lievosesta PADI-blogissa. Tutustuimme Janneen viimeisimmällä liveboard-matkallamme Egyptiin, ja Janne opasti meitä videokuvauksen saloihin.

Janne, sukellusvideokuvaaja, jakoi intohimonsa Punaisen meren upeaan vedenalaiseen maailmaan, inspiroiden meitä kaikkia kiehtovilla tarinoillaan ja ammattimaisella sukellusvideografiallaan. Hänen kohtaamisensa ja elämäntapansa innoittivat Elenaa jakamaan hänen tarinansa, jotta myös muut voivat nähdä, miten paljon sukellus voi muuttaa ja rikastuttaa elämää meren värikkäällä maailmalla.

Lue koko artikkeli täällä: https://blog.padi.com/beneath-the-waves-the-lifestyle-of-an-underwater-videographer/

ADDC Elena Gushchina on PADI Blog. Beneath the Waves: The Lifestyle of an Underwater Videographer

Katso yksi Jannen videoista alla hänen Dive and Tell a Story Youtube-kanavalta:

Haluamme kutsua sinut mukaan tähän upeaan seikkailuun! Ota ensimmäinen askel kohti vedenalaista valokuvausta PADI:n kurssilla, jossa voit oppia tallentamaan omat unohtumattomat hetkesi veden alla.

Jos vasta haaveilet sukeltamisesta, voit aloittaa sen harrastuksena PADI Open Water Diver -kurssilla (OWD) tai vaikkapa sukelluskokeilulla altaassa tai avovedessä Arctic Divers Dive Centerissämme.

Sukelluskokeilut ja -kurssit alkavat meillä joka viikko. https://www.facebook.com/arcticdivers.fi/events sivulla näet tarkemmin lähimmät ADDC opetus-/reissupäivät.

Olemme täällä auttamassa sinua aloittamaan tai kehittämään sukellusharrastustasi. Ota yhteyttä ja sovi kurssien ajankohdat sähköpostitse info@arcticdivers.fi. Liity mukaan PADI-yhteisöön ja koe vedenalaisen maailman lumo Arctic Divers Dive Centerin ammattitaitoisen tiimin opastuksella.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa