| |

Arctic Divers Dive Centerin Elena: Veden Maailma ja Henkilökohtainen Kokemukseni

Ultra-lehti: 9/2023

Elena Gushchina, oceanbreath.fi, Arctic Divers Dive Centerin yksi perustajista ja veden lähettiläs, jakaa tarinansa veden ja tietoisuuden yhdistämisestä. Hänen matkansa alkoi jo nuorena, kun hän alkoi harjoitella päivittäistä kylmäaltistusta ja veden kanssa vuorovaikutusta Porfiri Ivanovin parantamisjärjestelmän innoittamana. Tämä kokemus muutti hänen elämänsä ja johti vahvaan yhteyteen veteen.

Vaikka Elena rakasti vettä, hänellä oli syvä pelko uimista kohtaan. Kuitenkin, vähitellen, hän voitti tämän pelon ja alkoi opetella uimaan. Samalla hänen intohimonsa maalata vettä kasvoi, ja hän alkoi luoda taidekuvia vedestä inspiraationa mestariteoksista, joita hän oli nähnyt.

Elena kertoo, kuinka vesi alkoi välittää hänelle viestejä ja opettaa häntä. Hänen kokemuksensa vei hänet syvemmälle tietoisuuden maailmaan, ja hän alkoi nähdä energioita ja tuntea yhteyden korkeampaan itseensä vedessä. Hänestä tuli energioiden välittäjä vedessä, ja hän jakaa tätä lahjaa muiden kanssa.

Elena korostaa päivittäisen kosketuksen veden kanssa tärkeyttä ja kuinka vesi voi toimia energian ja informaation välittäjänä. Hän kehottaa meitä olemaan avoimia veden viesteille ja hyödyntämään veden voimaa omassa elämässämme.

Ultra-lehti 9/2021, Elena Gushchina: Minun ja sinun nestemäinen maailma

Elena Gushchina on kirjailija, taiteilija, PADI-sukelluskouluttaja, energiahoitaja ja Reiki-mestari. Hänen tarinansa innoittaa meitä ymmärtämään veden voiman ja sen yhteyden tietoisuuteemme.

Lisätietoja Elenasta ja hänen töistään löytyy osoitteista:


Huomio: Tämän artikkelin perustana oli Elena Gushchinan tarina ja hänen kokemuksensa veden maailmasta. Lisäksi artikkelissa mainitaan Porfiri Ivanovin terveysjärjestelmä, jonka suosituksia ovat mm. säännölliset kylmäkylvyt, pidättäytyminen alkoholista ja tupakasta, paastot sekä ystävällisyys ja auttaminen lähimmäisiä kohtaan.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa