Sukellusleiri Päijänteellä – Pulkkilanharju & Salonsaaren lomakylä

Se oli paras sukellusviikonloppu mahtavien ihmisten kanssa, joita yhdistää aito rakkaus veteen. Oli iloa nähdä ystäviä ja tutustua uusiin ihmisiin, jotka tulivat Helsingin alueelta, Lahdesta, Seinäjoelta ja Lappeenrannasta. Meillä oli hupisukelluksia, sukelluskoulutusta ja sukelluskokeilu upean Pulkkilanharjun kahdelta rannikolta. Sukellusleirimme Salonsaaren lomakylässä teltoissa ja mökeissä herätti suuren kiinnostuksen paikallisilta. Myös Cousteau-samovarimme ja teemme metsäyrteillä eivät jättäneet ketään välinpitämättömäksi. Kaikki sai sen myös nautitettua. Pääsimme lomakeskuksen mainoskuvaukseen ja seuraavana päivänä, ennen kuin edes nousimme vedestä, pääsimme Suomen luonto -lehden kuvauksiin. Meillä oli onnea sään kanssa, oli hauskaa ja kivaa, kuin perheessä. Rentoiduttiin uiden, saunoten tuoreella vihtalla ja ihanalla Evgenin hai-veneellä. Konstantin kuvasi meitä dronella ja siis lisää mahtavia videoita on tulossa. Unohtumaton viikonloppu. KIITOS KAIKILLE. OLETTE UPEITA. HALAUS JA NÄHDÄÄN TAAS!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa